Prezentare ISTORIE

 

 

Bună ziua,

Ne așteaptă un examen de maturitate, examenul de Bacalaureat și după cum știm, ISTORIA este disciplină obligatorie pentru acest examen la filiera teoretică – profilul uman și filiera vocațională.

În continuare ne vom familiariza cu o aplicație care ne va ajuta să ne însușim o serie de cunostințe cu o metodă modernă, adaptată vremurilor pe care le trăim și anume: materialul care va trebui însușit este prezentat nu numai în scris, ci și în format audio, ca să poată fi ascultat pe smartphone, în cele mai diverse situații – când ne plimbăm, în mijloacele de transport în comun, pe role sau pe bicicletă, pe bancă în parc, la sală, etc

Lucrarea de față a fost elaborată pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației Naționale și a conținuturilor programei de Bacalaureat.

Partea scrisă cuprinde sinteze ale temelor prezente în programa de Bacalaureat. Acestea cuprind esența conținuturilor manualelor școlare, prezentate într-un mod accesibil și pe înțelesul nostru, al tuturor.

Fiecare temă cuprinde un număr de lecții aranjate în mod cronologic, pentru a ne facilita înțelegerea logică a fenomenelor și a proceselor istorice, pentru a ni le fixa cât mai bine.

Lucrarea conține 3 teste finale, cu rezolvările aferente, pentru subiecte date în anii anteriori la examenul de Bacalaureat.

Materialul este interactiv, la sfârșitul fiecărei lecții există întrebări de evaluare cu patru variante de răspuns și un singur răspuns corect; aplicația ne dă posibilitatea să ne verificăm cunoștințele, prin bifarea răspunsului corect. Dacă nu am bifat răspunsul corect, e bine să revedem acea parte a lecției la care se face referire.

Partea audio este de fapt varianta vorbită a părții scrise. Aceasta reprezintă un element de noutate, modern, adaptat timpurilor noastre, care urmărește gestionarea cât mai eficientă a timpului de învățat, lecțiile putând fi ascultate în cele mai diverse situații.

Avem convingerea că parcurgerea întregului material, cu posibilitatea de a reveni la părți din acesta ori de câte ori va fi nevoie, ne va asigura deplina reușită în confruntarea care ne așteaptă.

Această aplicație cuprinde tot ce este esențial să știm pentru a promova examenul de Bacalaureat cu bune rezultate. Totuși, este indicat să ne suplimentăm pregătirea prin studierea conținuturilor manualului, a notițelor pe care le-am luat în timpul predării în clasă și a altor materiale auxiliare de calitate.

 

Cu EasyBe suntem mai aproape de succes!

Adaugă în coș