Despre noi

 

EasyBe este platforma destinată celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat și se dorește a fi un sprijin în reținerea mai ușoară a noțiunilor predate la clasă sau acumulate prin studiu individual.

Am ales din toate materiile pe cele care conțin mult text, noțiuni de reținut și care totodată pot fi povestite, astfel încât lecturarea sau ascultarea acestora să fie cât mai plăcută.

Materiile disponibile pe site sunt:

– LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, separat pentru profil UMAN și profil REAL

– ISTORIE

– BIOLOGIE, separat clasele IX-X și clasele XI-XII

– GEOGRAFIE

Conținuturile materiilor de pe site-ul easybe.ro sunt în conformitate cu programa Ministerului Educației Naționale ( MEN ), predate de profesori cu o bogată experiență de la cele mai bune licee din București, ai căror elevi au an de an o rata mare de promovabilitate la examenul de Bacalaureat.

Prin accesarea site-ului easybe.ro și obținerea permisului de utilizare, veți avea acces la aceste lucrări de cea mai bună calitate, întocmite cu multă pasiune, cu o metodă de predare și structurare a materiei, care va duce fiecare utilizator mai aproape de succesul la examenul de Bacalaureat.

Materiile, accesibile pe calculator: desktop PC, laptop și alte dispozitive: smartphone, tabletă, notebook, netbook, sunt structurate astfel:

– VARIANTA AUDIO + TEXT, bine organizată, astfel încât să fie cât mai ușor de învățat și de reținut, putând fi și ascultată în același timp;

– VARIANTA AUDIO, care este de fapt înregistrarea variantei text, pentru a face materiile accesibile și în alte împrejurări decât în cele în care învățăm de obicei și anume: la plimbare, alergare, la sport, în sală sau în natură, în călătorii cu trenul sau mașina, în mijloacele de transport, înainte de culcare, chiar și cu ochii închiși, informația de cea mai bună calitate devine astfel mult mai accesibilă.

Lecțiile sunt interactive, cu teste la care doritorii își pot verifica noțiunile acumulate, iar fiecare materie are și exemple de subiecte de Bacalaureat rezolvate și cu recomandări în ce privește abordarea acestora.

O dată ce ați primit accesul la materiile achiziționate, lecțiile pot fi ascultate și reascultate, citite și recitite de nenumărate ori, de pe un singur dispozitiv o dată, timp de un an de la data achiziției.

Nu se recomandă copierea, conținuturile pot suferi modificări și actualizări de-a lungul timpului, în funcție de programa MEN, toate acestea fiind accesibile în timp real, inclusiv celor care au achiziționat deja produsele.

Fiecare elev are posibilitatea să-și aleagă modul preferat de învățare, care îl ajută să asimileze și să rețină mai ușor materia necesară pentru examenul de Bacalaureat.

Variantele DEMO sunt gratuite și accesibile oricui intră pe site și conțin prezentarea materiilor, câte o lecție la fiecare materie, precum și cuprinsul tuturor materiilor, cu lecțiile, capitolele și subcapitolele acestora.

Recomandăm tuturor clienților accesarea secțiunii „Demo” la materia/materiile dorite înainte de a comanda permisul de utilizare, pentru a vedea conținutul materiilor precum și pentru a verifica compatibilitatea cu dispozitivele pe care acesta urmează să citească și să asculte conținuturile pentru care urmează să plătească.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce v-am pregătit, accesați variantele DEMO, cumpărați accesul la materiile de care aveți nevoie pentru a reuși la examenul de Bacalaureat și spuneți-ne părerea voastră, pentru a ne bucura dacă v-a plăcut sau a ne ajuta să fim mai buni, dacă găsiți aspecte de îmbunătățit.

Cu EasyBe veți avea un EasyBAC!

Sperăm ca tot mai mulți elevi să reușească la examenul de Bacalaureat și acest lucru să se întâmple într-un mod cât mai ușor și plăcut.

 

Cu EasyBe suntem mai aproape de succes!